VALPURIN AATTO

Torstai 1.5.2014 klo 20:45

Pois alta västäräkit ja muut räpiköijät! Ihana vilinä käy aamupäivän aurikoisella pihalla. Kuin kevään keijut lapset liehuvat nurmella.

1.5-14-2

1.5-14-4

Näitä "keijuja" on niin monta, että vapunaaton ajelu poneilla tehdään kolmessa erässä. Kymmenen pistettä ansaitsevat isommat kyytiläiset pitäessään huolen, ettei pienimmät putoa kärryltä. Lenkin jälkeen odottaa Anun laittama grilliateria.

1.5-14-3

1.5.14-6

1.5-14-1

Illalla auringonlaskun aikaan kuljen yksikseni pellonreunaa ihaillen  herkimmän kevään kauneutta. On se ihmeellistä, ettei tähän ikinä väsy. Vuosien ja vuosikymmenten jälkeen kevät on aina yhtä raikas ja tuore.

Vapunpäivän sää onkin sitten niin kurja, että voi hyvillä mielin unohtaa kaikki suunnitelmat ja olla vaan...

Ai niin, vielä yksi juttu. Keittiön "hautomossa" näyttää olevan kaikki hyvin. Viikon päästä pitäisi tipujen kuoriutua.

Avainsanat: vappu, kevät

VAPPUAJELULLA

Tiistai 1.5.2012 klo 20:22

retkelle.jpg

Pienimmät kiipeilevät jo innokkaina kärryillä, vaikka ponit rouskuttavat vielä aamuheiniään aidan takana. Olemme lähdössä perinteiselle Valpurin aaton "ponieväsretkelle" lähimetsään.vappuajelu

Eväskorissa on ihan arkista juustoleipää, mutta se maistuu kivellä istuen paljon paremmalta kuin ruokapöydässä. Perillä sitten vain syödään ja hypitään kivillä ja kannoilla ja taas syödään ja hypitään. Metsän rauha ja hiljaisuus on kadonnut aika kauas. Kylläpä on mukavaa. Aivan liian pian pitää kääntää ponien turvat kohti kotia... oikea ruoka odottaa.

Koulutytöt poimivat kevään ensimmäiset valkovuokot.dscf0094.jpg

Avainsanat: retkeily, vappu