ALUILLAAN MATKA MAAILMAAN...

Maanantai 3.7.2017 klo 16:38

Kouluunlähtijällä aamut vähissä. Äskenhän se vasta oli kun kaksivuotias taapersi pihamaalla nauru naamallaan kissan häntää tavoitellen, kanoja kiinni juosten ja lampaan villan pehmeyttä sormissaan hipelöiden. Hän on sellainen lapsi, jonka kasvoilla karehtii aina hyvä tuuli.

saimi-1i..JPG

saimi-3.JPG

saimi-2.JPG

saimi-6.JPGsaimi-7.JPG

saimi-8.JPG

Toimeliaisuus ja into kuplivat hänen koko olemuksessaan. Tässä pienessä ihmisessä sykkii suuri tintimättömään oikeudenmukaisuuteen pyrkivä sydän. Vaikka se joskus sielun mustelmilla maksetaan, uskon että hänen maailmansa tulee olemaan onnellinen ja täynnä hyviä ystäviä.

saimi-9.JPG

HYVÄÄ "MATKAA" YSTÄVÄ KALLIS : )

saimi-10.JPGsaimi-5.JPG

Avainsanat: maailmalle

KIITOS

Perjantai 1.6.2012 klo 19:58

reko.jpg

Koulutaksi toi viimeisen kerran eskarilaisen luokseni. Hiukan on mieli haikea. Sitä ei heti osaa sisäistää, että yksi vaihe sekä lapsen, että hoitotädin elämässä on ohi. Kun on kymmenen vuoden aikana saman perheen sisarukset, yhden toisensa jälkeen hoitanut, jää semmoinen tyhjä aukko arkeen. Onneksi tämä poika ilmoitti tulevansa kylään ainakin shakkia pelaamaan. Siinä hän onkin erittäin etevä ja varmaankin pian minut päihittää. 

rekontyokuva.jpg

rekofillaroi

Laitan tähän muutaman kuvan pienestä pojasta, joka 3-vuotiaana oppi ajamaan polkupyörällä.


29.10_reko_teki_500-palaisen_valmiiksi.jpg

Juuri 5-vuotta täytettyään kokosi 500 palaisen palapelin ja teki minulle reen aisat. 

rekosahaa

           

37.jpg

Eskarisyksynä hän oppi lukemaan ja tietokirjojen parista avautui uusi mielenkiintoinen maailma. Erityisesti tähtitiede ja avaruus kiinnostavat kovasti tätä kouluun lähtijää.

rekosantra

rekopelaashakkia

"KUN KOULUUN SÄ KULJET LAPSENI, SUA SEURAAPI TAIVAHAN ENKELI. HÄN VIERELLÄS KÄY AINA VARJELLEN, SUA LAPSENI PIENI HERTTAINEN".

Avainsanat: maailmalle