NYT SE LOMA ALKOI...

Tiistai 2.7.2019 klo 9:14


Kesäkuu oli aikamoista menoa. Päällimmäiseksi jäi tyytyväisyys, sillä kaikki tuntuivat nauttivan alkukesän lämmöstä ja kesätyöntekijäni läsnäolosta. Häneen olinkin taas supertyytyväinen. On iso asia, että tällaiseen työhön saa apulaisekseen nuoren, johon oikeasti voi luottaa. Lapset ottivat hänet oitis omakseen ja kaikki saivat heppailla mielin määrin.  Pienten päiväuniaikaan katselin hymyssä suin ikkunasta, kun "heppatyttöjen" rinki istui leppoisasti rupatellen satulahuoneen edustalla valjaita samalla huoltaen. Kysymyksiä hevosiin liittyen tuli kuulema laidasta laitaan.

IMG_4909.JPG

IMG_4207.JPG

IMG_4358.JPG

IMG_5004.JPG

Muutamana päivänä oli auttelemassa hiukan pienempi ja epävirallisempi kesätyöntekijä. Hienosti hänkin osasi järjestää tekemistä pienemmille. Keppareiden esterata oli varmaan se suosituin ohjelmanumero.

IMG_5349.JPG

IMG_5387.JPG

Mutta nyt olen LOMALLA! Tosin aika kummajainen taidan olla, sillä vaikka teen työni kotona ja harrastan kotona, viihdyn niin pirskatin hyvin kotona myös lomalla!

Ai niin, yksi juttu vielä... juhannuksena oppi "kolmevee" lapsenlapsi fillaroimaan ja taitaa aika pian oppia tuo pikkusiskokin, niin varmaa ja vauhdikasta on meno potkupyörällä (tai ainakin vauhdikasta).

IMG_4838.JPG