VIHDOINKIN KYLMÄÄ : )

Torstai 18.1.2018 klo 21:14


Nyt täytyy olla iloinen... kaikki suomen talveen liittyvä saapui yhdellä rysäyksellä. Tuuli, pakkanen ja lumi. Heti on  kaivon vesijohto jäässä (en muistanut, että hana pitää jättää yöksi lirumaan). Yläkerrassakin on aika kylmä... kiitos oravan, joka on heitellyt yhdestä nurkasta lämpöeristeet pihalle. Ei voi mitään, mutta tämä on ihanaa ja niin kaunista. Päivä pyörii pienten asioiden ympärillä. Hyvällä syyllä voi keskittyä ihan vaan oleellisimpaan.

Ensiluistelut suoritettiin maanantaina. Joku ihana ihminen tai ihmiset ovat auranneet Jokelan Koulunlammen ympäri luistiradan ihan vaan iloksi lapsille. Ajatelkaas, niinkin voi vielä nykypäivänä käydä : )

P1180023.JPG

Keskiviikkona vietettiin neljävuotissynttäreitä ja vanhan tavan mukaan päivänsankari mitattiin ja lukema merkattiin seinähirteen.

P1180025.JPG

P1180029.JPG

Lumileikkien ohella käytiin täydentämässä lintujen ja muun metsänväen ruokinnat. Tänään piipersimme kahdestaan tuoreen "neljäveen" kanssa tarkistamaan riistakameraa. Se kertoi 273 kuvan volyymilla, että meidän oma kaurisukko on viihtynyt tarjoilun parissa. Ja lapset viihtyvät tuon ihanan kevyen pumpulisen lumen kanssa pelmuten kaiken liikenevän ajan.

P1170019.JPGP1170024.JPG

Avainsanat: Talvi