KAKKUA JA SIRKUSHUVEJA

Keskiviikko 7.9.2016 klo 14:01


Muutama juttu vielä viikonlopusta. Sunnuntaina pihapiirissä vietettiin taas perinteisiä latosynttäreitä. Päivänsankareita kolme kappaletta. "Tuorein" täytti yhden vuoden ja pikkuserkukset seitsemän. Viime vuonna tämä nuorin teki juhlasta ihan aidon syntymäpäivän ilmoittaessaan "tulostaan" kesken pippaloiden ja vanhempien matka suuntautui kätilöopistolle. Nopsasti on vuosi kulunut, nyt hän on yksi juhlituista.

7.9-1.JPG

7.9-2.JPG

7.9-3.JPG

Nämä syksyn syntymäpäivät ovat hyvä syy saada meidän hajanainen porukka koolle. Tänne mahtuu väkeä, eikä vieraiden määrää tarvitse rajata. Kiitos kauniin syyspäivän, iloinen hulina täytti pihan ja kaikilla tuntui olevan kivaa. Ennätysmäärä aikuisiakin saatiin houkuteltua hevosen selkään... tarkemmin ajateltuna he taisivat olla lapsia innokkaampia, vai painostettiinko heitä... en nyt oikein muista : ) Kymmenen pistettä vanhimmalle lapsenlapselle, hän se jaksoi kiertää kenttää Oivaa talutellen tovin jos toisenkin.

7.9-5.JPG

7.9-6.JPG

Tarjoilussa oli sieni- ja marjapiiraiden, mummon korvapuustien sekä lasten leipomien kaurakeksien ohella pieni nepalilainen säväys. Njam... itse huomaan jo tottuneeni hiukan tulisempaankin syötävään.

Myös vieraiden taholta saatiin ekstraa, sillä heidän joukossaan oli ihka oikea sirkustaiteilija. Silmät ymmyrkäisinä seurasimme hänen esiintymistään tallin edustalla. Yksi nuorista ihailijoista osoittautui myös varsin oppivaiseksi.

Onnea päivänsankareille ja kiitos kaikille vieraille... oli aivan ihana päivä : )

Avainsanat: syntymäpäivä