TOUKOKUUN HEHKUTUSTA

Torstai 26.5.2016 klo 13:49


Päivät alkavat pihakeinussa tai portaalla istuen kahvipannu kaverina nuuskien, kuunnellen ja katsellen. Aamuissa on jotain mitä ei voi jättää elämättä. Niitä ei voi tuhlata nukkumiseen. Se olisi vähän sama kuin katselisi lahjaksi saatua konvehtirasiaa maistamatta ensimmäistäkään... mahdottomia asioita molemmat.

326.5-2.JPG

Kaikkea ihmisen tekemää katselen ainaisen kriitikon silmin, mutta kun luonto vaihtaa "vaihdetta", en voi kuin ihmetellä kuinka sen täydellisestä kauneudesta ei puutu mitään. Kamerani on ahminut omenankukkia, koivikon hentoa vehreyttä sekä hevosten leppoisaa laidunnusta. Ensimmäinen kattilallinen kuusenkerkkäsiirappia on keitetty ja ensimmäiset raparperipiirakat leivottu.

26.5-3.JPG

Lasten kanssa ollaan eletty melkein kuin tavalliset ihmiset, sillä olemme ulkoilleet lähialueiden leikkipuistoissa ja kerran käyty jopa Hesessä roskaruokaa syömässä. Meille harvinaista herkkua. Tänään sadetta odotellessa kerättiin lisää kuusenkerkkiä.

26.5-4.JPG

26.5-5.JPG

25.5-6.JPG

26.5-7.JPG

Anun "Ässät" pienintä 6-vuotiasta myöten ovat innostuneet pyöräilemään mummolaan (edestakainen matka 14 km+ ratsastukset päälle). Liikuntaa siis kerrakseen.

26.5-9.JPG

26.5-10.JPG

Jos jotain negatiivista haluaa tältä viikolta kaivaa, on sellaisia asioita yksi lammas, joka ei pysy aidoissa (lapsista kiva, minusta ei), sekä parkkisakko puistoreissulta!

26.5-11.JPG

Avainsanat: luonto, kevät