VAIN YKSI HOIDOSSA

Tiistai 12.4.2016 klo 21:09


Siivousaamupäivä! Minulla oli innokas apulainen tänään hoidossa. Ensin järjestelimme piirustuspöydän (löytyihän sieltä kaiken sotkun alta puhdastakin paperia). Seuraavaksi kerättiin legot (kahden tunnin päästä ne tosin oli uudestaa levällään) ja vielä tämä  reipas "viisvee" petasi kaikkien neljän lapsen pedit (jäi minulta jo viime viikolla tekemättä).

Seuraavaksi siivottiin poni. Siitä irtoaa talvikarvaa sakeana pilvenä ja tämä on vasta alkua... juhannuksen maissa otus on vasta täydessä kesäkarvassa. Ponin tomutuksen jälkeen lähdettiin ajelulle ja noukittiin matkan varrelta kyytiin pieni "kaksvee", joka ensi syksynä on tulossa meille hoitoon. Hyvää tämmöinen heppa-avusteinen siedätyshoito hoitotätiä kovasti vierastavalle lapselle. Hänen oli huomattavasti helpompi jutella ponille kuin minulle... ehkä se siitä : )

12.4-1.JPG

12.4-2.JPG

Iltapäivällä ripustettiin riistakamera seuraamaan "viisveen" linnunpönttöä... sinitiainenhan siihen näkyi varauksen tehneen. Huomenna siirretään kamera seuraavan lapsen pönttöä tarkkailemaan.

12.4-3.JPG

Avainsanat: ponistelua