MUKAVIA PÄIVIÄ

Tiistai 9.9.2014 klo 21:18


...se kana on sittenkin elossa! Lauantai aamuna päästäessäni muita ulos, se tuli ruokaa anelemaan ja häipyi heti saatuaan kupunsa täyteen. Se siis hautoo piilossa jossakin lähipusikossa. Vielä en ole sitä onnistunut löytämään. Toivottavasti kanaemolle riittää lämpöisiä päiviä.

9.9-14-1

9.9-14-2

Työviikko alkoi sadonkorjuulla. Perunamaalla 4-vuotias heilutteli kuokkaa varsin mallikkaasti. 2-vuotias keräsi perunoita hiekkaämpäriin ja 1-vuotias pieniin oikutteleviin kottikärryihin... eivät pysyneet pystyssä niin millään. Myös omenasatoa noukin innokkaiden apulaisteni kanssa. Illalla keittelin ne mehuksi ja vielä tässä  käsittämättömän ahkerassa mielentilassa kävin marjapuuron verran puolukoita poimimassa.

Samana iltana pimeän tultua oli laitumella käynnissä omatoimiset "iltaravit". Kuulin kyllä unen läpi kopsetta, mutten jaksanut sitä oikein rekisteröidä. Aamulla tullessani pihalle, kuului taaimmaiselta pellolta iloinen hirnahdus. Elsahan siellä oli väärällä puolella aitaa ja huusi huomenensa. Olisipa ollut kamera, kun se syöksyi täyttä haipakkaa pihaan yli nousevan auringon kultaaman sänkipellon. Otin koko lauman kentälle ja kovin oli porukka väsyä yöjuoksuistaan.

9.9-14-3

Se aita oli muuten ihan ehjä???

Avainsanat: hevostelua