UUSI PUUHEVONEN

Maanantai 19.8.2013 klo 13:13


Vuosi sitten raahasin mökiltä mukaani myrskyn runteleman männyn käkkyräisiä oksia. Viime viikolla sahailin osat sopiviksi ja tänään sateisena aamupäivänä niitä liiterin suojassa ruuvailen paikoilleen. Lapset tuossa jo miettivät nimeä tälle hiukan vauhkon näköiselle otukselle. Haa... pollehan pysyy pystyssä, vaikka vain kolme jalkaa ottaa maahan. Tuota päätä pitää vielä vuolla hiukan sirommaksi ja ponit saavat lahjoittaa sille jouhiaan... korvatkin on jostain keksittävä. Keskeneräisenäkin se kuitenkin jo houkuttaa leikkimään.

puuhevosen_aihio.jpg

puuhevosenaihio2

Hääriessäni hevon kimpussa kuuntelen toisella korvalla kun pojat istuvat tarinoimassa ulkohuussin rapulla. Sadut saavat selvästikin vaikutteita heille viimeaikoina luetuista kirjoista. En voi olla hymyilemättä kun yksi tarina loppuu niin että NE KAIKKI ILKEÄT MERIROSVOT JOUTUIVAT KOKO LOPPUELÄMÄKSEEN PÄIVÄKOTIIN... JA SEN PITUINEN SE!

Illalla vielä jatkoin turvan vuolemista. Niitä jouhia on kyllä kylän muilta mustaharjaisilta lähdettävä pyytelemään. En voi noita poneja ihan klaneiksi ajella.

puuhevosenaihio3

Vaan tulipa "orhille" uljas käynti.

Avainsanat: tuunailua